Home » JUBILEUMACTIE: 15% korting op mijn boeken!

JUBILEUMACTIE: 15% korting op mijn boeken!

Bizar hoe de tijd vliegt. Vijf jaar geleden stond december voor mij in het teken van een hele andere feestdag dan Kerst of de jaarwisseling. In aanloop naar de publicatie van mijn eerste boek leefde ik continu in een soort van roes, maar ik werd ook geplaagd door onzekerheden. Wat als niemand mijn boek kocht? En wat als de mensen die het kochten, het niets vonden? Nu, vijf jaar en twee gepubliceerde boeken verder, is het tijd voor een feestje. Hoewel ik vanwege mijn perfectionisme met gemengde gevoelens terugkijk op de dag dat mijn eerste boek uit kwam, blijft het een mijlpaal in mijn leven waar ik trots op ben. Daarom wil ik dit jubileum graag met jullie vieren door middel van een kortingsactie. Tot en met 31 december 2021 zijn allebei mijn boeken met 15% korting te verkrijgen. In plaats van €21,49 betaal je nu €18,27.

Hoe werkt het?

Om te profiteren van deze actie en mijn boeken met korting te bestellen, bestel je ze bij mij. Dit kun je doen door onderstaand formulier in te vullen. Als je het formulier hebt ingevuld, krijg je van mij een e-mail met een betaalverzoek. Zodra je me hebt betaald maak ik de bestelling voor je in orde. Je krijgt dan je bestelling thuisgestuurd.

Tip: scroll helemaal naar beneden om de beschrijvingen van mijn boeken te lezen.

Belangrijk

  • Als je het formulier hebt verstuurd, zit je nog nergens aan vast. Pas als je me hebt betaald is er geen weg meer terug. 🙂
  • Het kan tot wel twee weken duren voordat je je bestelling in huis hebt.
  • De actie loopt alleen deze maand, dus tot en met 31 december 2021.

Omschrijving: De strijd tegen het dagelijks leven

Vier totaal verschillende jongeren met één overeenkomst: ze zijn alle vier blind of slechtziend. Hun beperking maakt hen afhankelijk. Hun slechte zicht confronteert hen met obstakels waar de ‘ziende’ medemens niet eens weet van heeft. Het kost hen moeite om zelfstandigheid te verwerven in deze uit beeld gevormde wereld, hoe graag ze het ook willen. Alle vier vertellen ze een gebeurtenis uit hun leven die veel invloed op hen heeft gehad. Een gebeurtenis waarin ze, alle vier op hun eigen manier, de strijd tegen het dagelijks leven aangaan, met een taststok, een zeer handig hulpmiddel, als wapen.

Omschrijving: Bontgenoot

Het tienerleven is al ingewikkeld genoeg, maar voor Dorien (18) is het extra lastig. Haar slechtziendheid maakt haar soms afhankelijk van anderen en dat is precies wat ze niet wil. Nu ze de volwassen leeftijd heeft bereikt, wil ze volledig op eigen benen kunnen staan. Een blindengeleidehond lijkt de perfecte oplossing, maar niet de meest eenvoudige. Terwijl Dorien haar school afmaakt en zich in het onaangepaste hogeschoolleven stort, volgt ze het veeleisende traject voor een geleidehond. Zal ze ooit aan de eisen van de geleidehondenschool kunnen voldoen, en binnenkort met een hond aan haar zijde door het leven gaan?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.