Home » Mijn tweede boek is in aantocht… maar ik heb nog wel jullie hulp nodig!

Mijn tweede boek is in aantocht… maar ik heb nog wel jullie hulp nodig!

En daar was het dan: het verlossende woord van mijn uitgever. Ze zijn daar erg enthousiast over mijn nieuwe manuscript, dat een op zichzelf staand vervolg is van mijn eerste boek ‘De strijd tegen het dagelijks leven’. In dit boek, dat de voorlopige titel ‘Bontgenoot’ draagt, wordt één van de vier hoofdpersonen uit mijn vorige roman op de voet gevolgd tijdens een verwarrende, onzekere, maar ook prachtige periode in haar leven. Het boek staat op zichzelf, maar is ook een vervolg, waarmee ik bedoel dat je boek 1 niet gelezen hoeft te hebben om boek 2 te begrijpen, al vullen ze elkaar wel aan.

Echter, net als bij mijn vorige manuscript wil mijn uitgeverij er zeker van zijn dat er genoeg geïnteresseerden zijn voor ‘Bontgenoot’. Daarom vraag ik jullie om een kleine vriendendienst. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn komende boek, al is het maar een beetje, geef dan alsjeblieft je emailadres op in het formulier hieronder. De uitgeverij zal je dan, op de dag van verschijnen van mijn boek, alle informatie toesturen, zodat je het snel en gemakkelijk kunt bestellen.

Let op: Als je je emailadres opgeeft, ben je uiteraard niet verplicht om het boek daadwerkelijk te kopen. Verder zal uitgeverij Boekscout je emailadres slechts gebruiken voor een eenmalige promotiemailing. Daarna zullen ze je niet lastig vallen met reclame of andere spam.

Bij voorbaat ontzettend bedankt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.